Recomandare: La ginecolog – piesa de teatru la Godot Cafe Teatru (avanpremiera)

Recomandare: La ginecolog – piesa de teatru la Godot Cafe Teatru (avanpremiera)

După ce acum cateva săptamâni am vazut piesa Feisbuc, de data aceasta am mers la avanpremiera piesei de teatru La ginecolog, scrisă tot de Diana Iarca.

Regia: Alexandru Jitea
Cu: Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Diana Iarca, Alexandru Mike Gheorghiu

O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești!
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară.

Patru femei se întâlnesc în sala de așteptare a medicului ginecolog și încep să discute – cu umor – despre relațiile cu bărbații din viața lor, experiențe sexuale, dorințe și frustrări. La un moment se face auzită și vocea bărbatului, întâi timid și cu ezitări, iar spre final hotărât și animat de promisiunile viitorului.

La ginecolog este o piesă scurtă (durează numai o oră), cu un dialog lejer si replici cu umor, care destind frunțile și reușesc să provoace râs în rândul publicului, iar în plus, din câte am observat în sală, cred că o pot savura și bărbații în aceeași măsură cu femeile.

Actorii sunt tineri și fac parte și din rândul artiștilor de pe scena de la Teatrul Nottara; pe Mike Gheorghiu chiar am avut ocazia să îl văd în câteva piese acolo, dintre care 39 trepte, unde joaca alaturi de Alexandru Jitea, cel care a regizat piesa din seara aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *