INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

Auzind că trebuie să reducem cheltuirlilr energetice ne gândim adesea aproape automat că asta va însemna și o reducere a confortului din locuința noastră. Ne bucurăm însă de șansa de a vă împărtăși că o locuință încălzită economic nu trebuie să fie neapărat și una mai răcoroasă.

O asemenea afirmație vi se poate părea nefondată la prima vedere. Însă încălzirea economică și confortul sunt obiective principale ale tehnologiei de încălzire electrică ADAX VP 12. Iar între acestea nu există niciun compromis. Vorbim de o tehnologie ce stă la baza unor convectoare cu randament de aproape 100% și care pot performa chiar și cu o funcționare de doar opt ore pe zi, dacă puterea acestora este aleasă în conformitate cu dimensiunile camerei! Dar asta nu e tot, dacă doriți să aflați mai multe despre avantajele unice ale tehnolgiei de încălzire electrică ADAX VP 12, vă invităm să citiți acest articol în continuare.

O altă sursă de economii binevenite este elementul special de încălzire specific mecanismului de încălzire electrică ADAX VP 12 care se încălzește la o temperatură mult redusă față de un filament clasic, și anume circa 120 °C. Pe lângă toate acestea, datorită preciziei termostatului electronic, consumul orar kWh, va fi in general, corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire, odată ce a fost atinsă temperatura setată de dumneavoastră.

Făcând un calcul realizăm că, mulțumită tehnologiei de încălzire electrică ADAX VP 12, convectorul va funcționa efectiv doar opt ore pe zi, dacă puterea acestuia este aleasă în conformitate cu dimensiunile încăperii. În această privință trebuie să clarificăm că acest convector electric va folosi maximul de energie conform capacitatii sale, odată ce temperatura din camera scade sub temperatura setată. Astfel temperatura din camere este în totalitate sub controlul dumneavoastră, putând fi ajustată pentru fiecare încăpere în parte și rămânâmd mereu constantă!

Iată de ce tehnologia de încălzire electrică ADAX VP 12 reunește cu succes confortul unei locuințe încălzite corespunzător și liniștea financiară aferentă unor facturi mai mici.